Behandelingen

klassieke homeopathie + bioresonantie

In het eerste consult word er een uitgebreide anamnese en vragenlijst, aangevuld met BRT testen afgenomen. Vanuit deze informatie word het behandeltraject vastgesteld. Behandelingen worden altijd met homeopatische geneesmiddelen ingezet. 

BRT diagnose; middels informatie op ampullen word er gekeken op resonantie met uw gesteldheid en zo komt er een uitslag. Er word o.a. getest op meridianen, organen, hormonaal, neurologisch, stofwisseling, voeding, e-nummers,vitaminen/mineralen, milieutoxinen, schimmels , bacterien, parasieten enz. enz. de uiteindelijke test word bepaald vanuit de anamnese.

1+1=3

Het integreren van verschillende methodieken geeft een breed toepassingsgebied (zowel bij chronische als acute problemen) en zeer bevredigende resultaten. De holistische benadering staat hierin altijd centraal; de samenwerking tussen lichaam en geest.

resultaat

De natuurgeneeskunde kijkt naar de oorzaak en niet het symptoom, het richt zich op het stabiliseren van uw systeem zodat het zelfregulerend vermogen aangestuurd word. Resultaat is daarom afhankelijk van de ernst van uw klacht en uw uitgangssituatie. Behandeling is gericht op het omkeren van ziekte processen en genezing van binnenuit.

Een positief verloop is afhankelijk van het meewerken aan uw therapie adviezen omtrent medicatie/suppletie, voeding, drinken, slapen, beweging en lichaamsverzorging. Uw inzet is zeer belangrijk.

homeopatisch medicijn