Josephine Klein

Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam, sinds 1996 woon en werk ik in drenthe.
Mijn achtergrond voor mijn studie Natuurgeneeskunde is uit de dienstensector waarvoor ik meerdere jaren in het buitenland heb gewoond en gewerkt, daar heb ik veel levenservaringen opgedaan en met zeer uiteenlopende mensen en culturen gewerkt.

Daar mijn interesse altijd al lag bij biologische voeding, het gebruik maken van natuurlijke geneesmiddelen en methoden, het aanpakken van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding was het voor mij een heel natuurlijke stap naar de academie. In 1998 ben ik afgestudeerd na een 5 jarige HBO opleiding aan de Academie voor klassieke homeopathie Atalanta in Amsterdam. Daarna heb ik de opleiding PNI orthomoleculair therapeut (vitaminen/mineralenleer) gevolgd om breder te kunnen werken.

Ik ben met bioresonantie in aanraking gekomen omdat ik met mijn eigen zoontje tegen problemen aanliep omtrent ADD en leer problematiek.
Ik ben tijdens zijn behandeling erg enthousiast geworden van de diagnostische mogelijkheden en behandel resultaten.
De bioresonantie therapie heb ik in 2009 geïntegreerd in mijn praktijk, de methodiek is die ik eigen heb gemaakt is afkomstig van Holistic Bioenergetic Medicine’ das therapeutisches haus van Martin Keymer uit Duitsland, een zeer gerenomeerde opleiding waarbij veel kennis vanuit de acupunctuur word ingezet.

Vanuit mijn kunde en gevoel steun ik U als mens en therapeut in uw proces en coach U naar meer WEL-zijn
Uw belang staat op de eerste plaats.

Graag zie ik u terug in de praktijk.

homeopatisch medicijn